Followers

Sunday, 6 January 2013

Segmen : Saya blogger dari negeri Kelantan

 


Assalamualaikum semua.. 


Saya blogger dari negeri Kelantan.Tanah Serendah Sekebun Bunga..

40 comments:

  1. dah follow sini .
    dari segmen yang sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  2. follow kamu..dr segmen sama ^^

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

    ReplyDelete
  4. saya dh follow sini

    saye org teganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal saudari. kawe pon bloger dari klate gop.. hahahha.. mari dri segmen hok samo :)
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal... deno terbang sini dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan, dr segment yg same.... sy sudah follow anda, mai jemput follow blog saya...

    http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segment-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  9. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  10. yong jauh berbasikal dri perok ke tmpt mike
    ate meh le g tempt yong

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  11. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  12. Follower ke 31 :)

    I'm blogger from Kelantan. Hikhik. Happy Blogging! :D

    http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. Dari Ngeri sembilan datang ke Kelantan , Harap Kelantan sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy study kat n9..mmg sudi sgt la,bukak sem nanti dtg nogori lai..huhu

      btw..thanks sudi menjenguk kesini.. :)

      Delete
  14. Hai !jom join ga gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  17. Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;)jauh ni fly..hee btw singgah n follow u dear.

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  18. http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    salam kenal dari ciksu:D
    singgah dari segmen yang sama..
    dari kedah

    i follow :D

    ReplyDelete
  19. hai.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk :)
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete